آگهی ثبت نام در هفتمین دوره مهارت های تدریس سما مشهد

Untitled1-3

قبل از شروع ثبت نام ، مطالب ذیل را به دقت بخوانید.

مرکز آموزشي وفرهنگي سما مشهد وابسته به دانشگاه آزاد اسلامي ، دوره آموزشي مهارتهاي تدريس را با اهدافی چون : ارائه روشهاي نوين تدريس و افزايش توانمندي علاقمندان به امر تدريس در مراکز آموزشي سما ، برگزار مي نمايد.

الف) زمان و مکان برگزاری دوره :

شروع دوره براي کليه متقاضيان پانزدهم بهمن ماه 95 مي باشد (زمان دقیق شروع کلاس ها و مکان برگزاری کلاس ها متعاقبا از طریق ارسال پیامک ،  به اطلاع داوطلبان خواهد رسید)

ب) مدت برگزاری دوره : یک و نیم ماه - روزهای زوج

ج) امتيازات دوره :

1- براي کلیه افرادي که موفق به کسب نمره قبولي در دوره گردند گواهينامه صادر خواهد شد.

2- تعداد محدودي از مهارت آموزان با کسب امتياز لازم ، جهت کارورزي سه ماهه به مدارس سما و یا آموزشکده فنی و حرفه ای سما معرفي ودرپايان اين دوره ، در صورت رضایت مندی ، گواهينامه تکميلي صادر خواهد شد.

3- تعدادي از افراد معرفي شده به مرحله کارورزي فوق پس از بررسي عملکرد کارورزي ونمره اکتسابي در دوره عملي ، در صورت نياز مدارس یا آموزشکده به عنوان نيروي حق التدريس بکارگیری خواهند شد.

د) مدرک تحصیلی و رشته های مورد نیاز :

کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های : کامپیوتر ، ریاضی ، فلسفه ، گرافیک ، زبان و ادبیات عربی ، زبان و ادبیات فارسی ، علوم تربیتی(گرایش آموزش ابتدایی ) ، علوم تربیتی(گرایش آموزش پیش دبستانی ) ، تربیت بدنی ، فیزیک ، زیست شناسی

ه) مدت ثبت نام : ثبت نام از  95/10/16 آغاز و تا  95/11/10 ادامه خواهد داشت.

و) مدارک مورد نياز جهت ثبت نام :

1-تصوير مدرک تحصيلي

2- تصوير شناسنامه و کارت ملي

3- دو قطعه عکس 4*3

4- پرداخت اینترنتی مبلغ  2800000 ريال ( دو میلیون و هشتصد هزار ریال ) مربوط به هزينه برگزاري دوره

توضیح : ارائه اصل مدارک در زمان شروع کلاس ها به مسئول دوره الزامي مي باشد.

ز) افراد زیر از 10 درصد تخفیف بهره مند خواهند شد :

الف) کارکنان و اساتید سما و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و همسر و فرزندان آنان

ب) نفر اول آزمون کتبی پایان دوره

توضیح : مبلغ تخفیف پس از پایان دوره به این افراد مسترد خواهد شد.

برای شروع ثبت نام کلیک کنید

Untitled-1