برگزاری هفتمین دوره مهارت های تدریس ، بهمن امسال در مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، از برگزاری هفتمین دوره مهارت های تدریس در بهمن ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محمدرضا ناصری در جلسه ای که به منظور برنامه ریزی هفتمین دوره مهارت های تدریس برگزار شد ، با اعلام این خبر افزود : مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد در راستای اشتغال زایی و تامین نیروی حق التدریس برای مدارس سما و آموزشکده های فنی و حرفه ای سما ، هفتمین دوره آموزشی مهارتهای تدریس را در بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد کرد که داوطلبان علاقمند به تدریس با ثبت نام و شرکت در این کلاسها ، ضمن فراگیری مهارتهای تدریس و اخذ گواهینامه پایان دوره ، در صورت نیاز ، تعدادی از آنان در مراکز آموزشی سما بکارگیری خواهند شد.

وی هدف از برگزاری این دوره ها را ارائه روشهاي نوين تدريس و جذب افراد مستعد و علاقمند به تدریس و افزايش توانمندي آنان در تدريس ، عنوان کرد و در خصوص زمان و نحوه ثبت نام گفت : زمان ثبت نام قبل از بهمن است که متعاقبا از طریق آگهی روزنامه ، سایت و شبکه های اجتماعی ، اطلاع رسانی خواهد شد و شروع کلاس ها  اول بهمن ماه خواهد بود که به زودی کلیه اطلاعات لازم ، بر روی سایت روابط عمومی سما مشهد به آدرس prsama.ir  قرار خواهد گرفت و داوطلبان می توانند با مراجعه به این سایت ، ضمن آگاهی از شرایط و امتیازات دوره و مدارک لازم جهت ثبت نام ، نسبت به تکمیل فرم ثبت نام اقدام نمایند.کلیه مراحل ثبت نام نیز به صورت اینترنتی خواهد بود.

دکتر ناصری همچنین مدت برگزاری این دوره را حدود دو ماه اعلام کرد و با اشاره به رشته های مورد پذیرش در این دوره ، افزود : فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی و کارشناسی  ارشد در رشته های گروه علوم پایه و گروه علوم تربیتی می توانند در این دوره آموزشی ثبت نام نمایند .

وی همچنین از بهره مندی کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از تخفیف در هزینه ثبت نام این دوره خبر داد و افزود : کارکنان و اساتید سما و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و همسر و فرزندان آنان از 10 درصد تخفیف بهره مند می شوند و به نفر اول در آزمون پایانی دوره نیز 10 درصد تخفیف تعلق می گیرد.

لینک ثبت نام :

به کانال خبری سما در تلگرام بپیوندید : https://telegram.me/prsama