دکتر ناصری در جمع رابطان خبری سما مشهد: بقای یک سازمان در گرو بروزبودن اطلاعات آن است + عکس

دکتر ناصری در جمع رابطان خبری سما مشهد :

بقای یک سازمان در گرو بروزبودن اطلاعات آن است / سما مشهد 50 درصد نیروی انسانی استان را تشکیل می دهد

سومین جلسه رابطان خبری مدارس و آموزشکده سما مشهد ، روز گذشته با حضور معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محمدرضا ناصری در این جلسه داشتن علاقه ، احترام به نظر جمع و احترام به سیاست های سازمان را از اولویت های لازم در اطلاع رسانی دانست و با بیان اینکه در مجموع 1500 نفر نیرو در سطح واحدهای سمای استان مشغول به کار هستند افزود : 50 درصد از این تعداد یعنی 750 نفر  در سما مشهد مشغول به کارند ، بنابراین اطلاع رسانی فعالیت ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی در خصوص تاثیرگذاری خبری رسانه های مختلف ، به نظرسنجی انجام شده از دانشجویان اشاره کرد و گفت : طی ارزیابی که اخیرا از دانشجویانم انجام دادم ، از بین رسانه های مختلف ، فضای مجازی بیشترین امتیاز در تاثیرگذاری خبری را به خود اختصاص داد و سایر رسانه ها در رده های بعدی این نظرسنجی قرار گرفتند و رادیو در حد صفر بوده است . نتایج نشان دهنده این است که اطلاع رسانی خبری از طریق فضای مجازی اهمیت بسیار زیادی دارد و امروز اگر نگاه ما نگاه روز نباشد قطعا مجموعه آسیب می بیند چون اهمیت خبر و بروز بودن اطلاعات در دنیای امروز به حدی است که بقای یک سازمان در گرو آن است.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، دنیای امروز را دنیای بمباران اخبار و اطلاعات دانست و با تاکید بر تکرار اخبار در رسانه های مختلف ، افزود: خیلی از مواقع خبرها آنقدر تکرار می شوند که به یک باور عمومی تبدیل می گردد و در بیشتر موارد ، واقعیت ،  چیزی غیر از سروصدایی است که در رسانه هاست.

دکتر ناصری به رابطان خبری تاکید کرد : سما به عنوان یک اصل همیشه در ذهن شما باشد و سما مشهد در تمام خبرهایتان بیاید. مستندسازی را هم رها نکنید و نسبت به اتفاقاتی که در مدارس می افتد حساس باشید و در انعکاس فعالیت های پژوهشی و پرورشی مدارس که در اخبار کمتر دیده می شود ، نیز تلاش نمایید.

در ابتدای این جلسه ، مسئول روابط عمومی سما مشهد و استان ، با اشاره به عملکرد موفق این روابط عمومی در یک سال گذشته ، به بیان مهمترین این فعالیت ها پرداخت و افزود : مستقل شدن دفتر روابط عمومی از دفتر ریاست  و ایجاد ظرفیت های جدید در حوزه اطلاع رسانی ، تقویت شورای رابطان خبری مجتمع های آموزشی ، تقدیر سازمان سما از عملکرد روابط عمومی سما مشهد ، تولید بیش از 200 عنوان خبری مهم و با ارزش ، تشکیل کارگروه تبلیغات و اطلاع رسانی در سطح مشهد و استان و عملکرد موفق کارگروه در جذب دانشجو و دانش آموز و تقویت روحیه اطلاع رسانی در بین کارکنان با راه اندازی و تقویت کانال ها و صفحات خبری در شبکه های مجازی از مهمترین فعالیت ها در یکسال گذشته بوده است.

جواد دوست زاده ، با بیان اینکه رابطان خبری مدارس و آموزشکده در قالب یک تیم و گروه تحت عنوان روابط عمومی سما فعالیت می کنند ، از توجه جدی این تیم به روابط عمومی الکترونیک در دو سال اخیر خبر داد و افزود : در این زمینه ابزارهایی برای اطلاع رسانی ایجاد شده است که از جمله آنها میتوان به سایت روابط عمومی و پایگاه خبری سما مشهد به نشانی prsama.ir ، کانال تلگرامی مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد(telegram.me/prsama) ، گروه تلگرامی روابط عمومی سما مشهد و صفحه اینستاگرام این مرکز اشاره کرد.

وی از برگزاری کارگاه آموزشی خبرنویسی برای رابطان خبری و برگزاری جلسه ای ویژه مسئولان روابط عمومی واحدهای سمای استان در آینده ای نزدیک نیز خبر داد.

در این جلسه ، همچنین از محیا مومنی ،مریم تهرانی و مسعود شرفی به عنوان رابطان خبری فعال در سطح مدارس و آموزشکده طی دو سال گذشته ، با اهدای لوح از سوی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما ، تقدیر شد.

راه اندازی نشریه الکترونیکی سما مشهد ویژه رابطان خبری مدارس و آموزشکده ، استفاده از دانش آموزان در کار تولید خبر در مدارس و سامان دهی و تجمیع کانال ها و گروههای متعدد مدارس در تلگرام از جمله مصوبات این جلسه بود.

Photo8574

Photo8584