بازدید استاندار خراسان رضوی از غرفه دستاوردهای پژوهشی سما مشهد در نمایشگاه بین المللی + عکس

همزمان با افتتاحیه نمایشگاه پژوهش و فناوری استان ، مهندس رشیدیان استاندار خراسان رضوی و هیات همراه شب گذشته از غرفه مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد در نمایشگاه بین المللی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، در نمایشگاه پژوهش و فناوری امسال استان که با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شده است ، کلیه دانشگاهها و دستگاههای اجرایی خراسان رضوی آخرین اختراعات و دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را در سالن فردوسی نمایشگاه بین المللی مشهد ارائه کرده اند.

مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد نیزهمگام با سایر مراکز آموزشی و علمی استان ،  آخرین دستاوردها ، اختراعات و ابتکارات علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان آموزشکده سما و معلمان و دانش آموزان مدارس سما را در معرض بازدید علاقه مندان قرار داده است.

شب گذشته ، مهندس رشیدیان استاندار خراسان رضوی ، دکتر شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، معاونین دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ، دکتر حسینی مشاور استاندار و مدیر کل سابق آموزش و پرورش استان ، دکتر ناصری معاون دانشگاه و دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما خراسان رضوی  و سایر مسئولان و مقامات استانی از غرفه سما مشهد بازدید کردند.

این نمایشگاه که مراسم افتتاحیه آن شب گذشته با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد ، تا روز پنج شنبه 18 آذر دایر است و بازدید آن از ساعت 10 تا 19 می باشد.

photo 2016-12-05 09-58-41 - Copy

photo 2016-12-05 09-58-45 - Copy