موفقیت کارگروه تبلیغات و اطلاع رسانی سما استان خراسان رضوی در سطح کشور

کارگروه تبلیغات و اطلاع رسانی سما استان خراسان رضوی ، از سوی سازمان سما به عنوان کارگروه موفق در سطح کشور شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، ارتباط با هنرستان های شهر مشهد با برگزاری کارگاه های تخصصی آموزشی برای مدیران هنرستان ها به منظور آشنا سازی گروه های هدف با امکانات و تجهیزات آموزشکده های سما، نصب تابلوهای تبلیغاتی در مناطق پرتردد شهر همچون ایستگاه های قطارشهری، میادین و معابر اصلی، پخش همزمان تیزرهای تلویزیونی در تلویزیون های مترو و تلویزیون های شهری ، تصویربرداری از واحدهای آموزشی، ساخت کلیپ تبلیغاتی و پخش در رسانه های محلی، چاپ آگهی های تبلیغاتی در روزنامه های مطرح استان برای جذب دانش آموز و دانشجو در مدارس و آموزشکده سما ، استفاده سودمند از ظرفیت های شبکه های مجازی، اطلاع رسانی به کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص شرایط ویژه ثبت نام برای فرزندانشان و تشویق و ترغیب آنان به این امر، انتشار دستاوردها و افتخارات فرزندان سمایی به صورت بنر و بیلبورد در سطح شهر، شناسایی توانمندی ها و قابلیت های علمی، فرهنگی، هنری و ... اولیا و استفاده بهینه از این ظرفیت ها، حضور پر رنگ و چشمگیر در نمایشگاه ها و جشنواره های استانی، برگزاری تور بازدید از آموزشکده برای اولیا و دانش آموزان ،  اختصاص امور رفاهی ویژه برای ایاب و ذهاب دانشجویان و ... از جمله برنامه های اجرا شده در این کارگروه بوده است.

سایت سازمان سما در این خصوص نوشت : « سما مشهد در راستای اجرای بخشنامه راه اندازی کارگروه تبلیغات و اطلاع رسانی با راه اندازی کارگروه تبلیغات استان و صدور ابلاغ برای اعضای آن، گام نخست خود را استوار برداشت و توانست با ایده پردازی و اجرای موفق مصوبات در جذب دانش آموز و دانشجو از رقبای فراوان خود پیشی بگیرد. »

گفتنی است با اجرای این برنامه ها و فعالیت های تبلیغاتی و اطلاع رسانی ، سال تحصیلی جاری شاهد رشد چشمگیری در جذب دانش آموز و دانشجو در سطح مدارس و آموزشکده های سمای استان بودیم.