هجدهمین گردهمایی مدیران مدارس سما خراسان رضوی با معرفی مدیران موفق ، در مشهد به کار خود پایان داد

/ دکتر محمدرضا ناصری : سما جایگاه خوبی در استان دارد

مراسم اختتامیه هجدهمین گردهمایی معاونین دانشگاه و مدیران مدارس سما استان خراسان رضوی روز گذشته با حضور دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان ، در هتل فرهنگ و هنر مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد : دکتر محمدرضا ناصری در این مراسم ، در جمع مدیران مدارس سمای استان بر حفظ جایگاه و شان مدیران سما تاکید کرد و افزود : ما در مجموع ، بحمدالله جایگاه خوبی در استان داریم و با اعتماد به نفس و خودباوری بایستی این جایگاه را حفظ و ارتقا بخشیم که 60 درصد آن به خود مدیران و نگرش آنان برمی گردد.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما خراسان رضوی ، درگیر کردن دانش آموزان در فعالیت های مدرسه و تفویض اختیار به عوامل مدرسه را از موارد مهم دانست و با بیان اینکه متاسفانه ما درگیر روزمرگی هستیم ، بر فکر و برنامه ریزی تاکید کرد و به مدیران تصیه کرد : اگر می خواهید رشد کنید باید فرصت کافی برای فکر کردن و برنامه ریزی داشته باشید و خودتان را درگیر روزمرگی نکنید.

وی با اشاره به اینکه همه ما یک سری نقاط ضعف و قوت داریم ، تصریح کرد : در مدارس فضای انتقاد ایجاد کنید. اگر فضای انتقاد نباشد نمی توانید رشد کنید. ما بایستی نظرات و پیشنهادت دیگران را نیز داشته باشیم. انتقادپذیر باشید. اما در انتها یک صدا از مدرسه آن هم از سوی مدیر مدرسه زده شود.

در این مراسم ، همچنین از مدیران موفق مدارس سما استان ، با اهدای لوح تقدیر و هدیه ، تقدیر به عمل آمد. در دوره ابتدایی ، طیبه الوندی از تربت حیدریه به عنوان مدیر موفق معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت. در مقطع متوسطه دوره اول استان ، معصومه مسیح آبادی از نیشابور به عنوان مدیر موفق و در متوسطه دوره دوم استان نیز محمدرضا حسینی از مشهد به عنوان مدیر موفق معرفی و تقدیر شد. همچنین در بخش موسسات زبان ، الهه مرآتی از نیشابور به عنوان مدیر موفق معرفی و مور تقدیر قرار گرفت.