قهرمانی دانش آموزان پسر سما مشهد در مسابقات ورزشی سما استان خراسان رضوی

دانش آموزان پسر متوسطه سما مشهد که روز یکشنبه 21 آذرماه به خاطر شرکت در مسابقات ورزشی سما استان خراسان رضوی به نیشابور اعزام شدند پس از کسب عنوان قهرمانی ، به مشهد بازگشتند.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، در این دوره از مسابقات که به میزبانی واحد نیشابور برگزار شد ، دانش آموزان دوره متوسطه مدارس سما واحدهای مشهد ، کاشمر، قوچان وسبزوار در رشته های دوومیدانی و تنیس روی میز با همدیگر به رقابت پرداختند که در پایان در رشته دو میدانی ، دانش آموزان مشهد توانستند در مجموع با کسب 63 امتیاز مقام اول را به خود اختصاص دهند و در رده انفرادی ، پوریا نادر پور از دبیرستان سما 1 مشهد مقام اول دومیدانی ۴۰۰ متر و  مقام دوم دو میدانی ۱۰۰ متر را در سطح استان کسب کرد.

همچنین مصطفی زواری مقام سوم پرتاب وزنه را در سطح دانش آموزان سمای استان بدست آورد. در دوومیدانی پرش طول ، مبین سپاهی مقام سوم را بدست آورد و امیر حسین محمدزاده مقام دوم دومیدانی 400 متر استان را کسب کرد.

در رشته تنیس روی میز نیز ، تیم مشهد با درخشش خوب حمیدرضا صیدی و محسن صیادی بر سکوی نخست استان ایستاد.

به کانال خبری سما مشهد بپیوندید :  telegram.me/prsama