برگزاری بیش از 20 سمینار تخصصی در هفته پژوهش در آموزشکده سما مشهد

در هفته پژوهش صورت می گیرد :

برگزاری بیش از 20 سمینار تخصصی در آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد ، برنامه های علمی و پژوهشی هفته پژوهش در این آموزشکده را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، مرتضی علوی از برگزاری بیش از 20 سمینار علمی و تخصصی در هفته پژوهش خبر داد و افزود : این سمینارها توسط اساتید گروههای برق ، کامپیوتر ، حسابداری ، ساختمان و تربیت بدنی و تلاش امور پژوهشی آموزشکده برای دانشجویان و افراد علاقمند برگزار می گردد و از شانزدهم آذر ماه آغاز شده و تا هشتم دی ماه ادامه خواهد داشت که عنوان ، زمان و مکان برگزاری سمینارها بر روی سایت آموزشکده به نشانی samamashhad.ac.ir  قرار گرفته است.

وی از ارائه آخرین دستاوردها و ابداعات علمی سما در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی در محل نمایشگاه بین المللی مشهد ، به عنوان مهمترین برنامه در هفته پژوهش یاد کرد و افزود : در این نمایشگاه ، کلیه دانشگاهها و دستگاههای اجرایی استان ، آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را به مدت چهار روز از 14 تا 17 آذرماه در معرض بازدید عموم قرار دادند که غرفه سما نیز هم در بخش آموزشکده و هم در بخش مدارس آخرین دستاوردها و اختراعات خود را به نمایش گذاشت و رسالت خود را به خوبی انجام داد.

دبیر ستاد هفته پژوهش سما مشهد ، برگزاری بازدیدهای علمی مختلف ، برگزاری مسابقات دانشجویی و برپایی نمایشگاه آثار دانشجویان در رشته های مختلف در آموزشکده سما مشهد را از دیگر برنامه های هفته پژوهش در این آموزشکده عنوان کرد و افزود : در پایان هفته پژوهش از برترین ها و فعالان پژوهشی آموزشکده ، تقدیر به عمل خواهد آمد.