میزبانی از 500 زائر پیاده بارگاه رضوی توسط کارکنان ، اساتید و دانشجویان سما مشهد

میزبانی از 500 زائر پیاده بارگاه رضوی توسط کارکنان ، اساتید و دانشجویان آموزشکده سما مشهد

همزمان با فرارسیدن سالروز رحلت نبی مکرم اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا(ع) ، کارکنان ، اساتید و دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد ، در اقدامی خداپسند ، میزبان  چندروزه  500 نفر از زائران پیاده بارگاه منور رضوی شدند.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، در این اقدام معنوی که با مشارکت جمعی از عاشقان و دلدادگان حریم رضوی از روز گذشته آغاز و تا غروب شهادت امام رضا(ع) ادامه خواهد داشت ، 500 نفر از زائران در قالب 7 کاروان پیاده رضوی ، در محل هنرستان ولی عصر مشهد اسکان داده شدند و از آنان با پخت و آماده سازی غذای گرم پذیرایی می گردد.

برگزاری مراسم مذهبی ، نماز جماعت و تشکیل حلقه های معرفت از جمله برنامه های فرهنگی و مذهبی است که در این چند روز اجرا می گردد.